

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Подготвили сме ви уникална рецепта с мед, в която всички в дома ви ще се влюбят
Има „вечни“ храни, на които винаги може да разчитаме и не бива да се притесняваме
Вижте рецептата
Той е много богат на фибри
Тестото с извара ги прави копринено нежни и мекички, а процедурата е лесна и бърза
Последните проучвания доказват, че говеждото и агнешкото месо са били демонизирани напразно
Намазвате добре ребърцата и печете – толкова е лесно. Всяка домакиня ще се справи отлично
Искате да превърнете вечерята си в истинско кулинарно изживяване? Опитайте нашето вкусно предложение